Skräddarsydda stålbyggnader

Byggtekniker konstruktör med inriktning stålbyggnadsprojektering

Temahallen söker Byggtekniker/konstruktör med inriktning stålbyggnadsprojektering


Under mer än 30 år har Temahallen i Vinslöv levererat hallar i Sverige, Danmark och Norge. Allt ifrån lantbruk, industri och lager, till sport- och fritidshallar.  Med egen produktion av stålstommar och genom ett målinriktat arbete mot effektivitet, kvalitet och fokus på kundernas behov, har vi utvecklat ett vinnande koncept för kompletta byggsatser med lång livslängd och för alla ändamål.

Huvudkontoret är beläget i Vinslöv i Skåne, med gångavstånd till stambanan så tar man sig enkelt hit eller så förflyttar man sig snabbt till olika orter i landet.


Gillar du utmaningar? Söker du ett stimulerande och omväxlande arbete? Temahallen söker nu en byggtekniker/konstruktör som kommer att vara en viktig kugge i teamet här hos oss på huvudkontoret i Vinslöv.


Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att med hjälp av Cad och beräkningsprogram producera och leverera bygghandlingar för grund och monteringsarbeten, upprätta materialspecifikationer till våra underleverantörer samt bistå med handlingar till myndigheter och andra aktörer som är involverade i Temahallens stålbyggnadsprojekt.


Utveckling i takt med företaget - Vi tror på framtiden och vill att du växer med företaget. Är du rätt person med utvecklingspotential och driv, då kommer du att få en intressant framtid hos oss på Temahallen.


En härlig miljö - Runt dig har du ett antal erfarna personer som du kommer att få ett gott kunskapsutbyte med.  Temahallen har en platt organisation med korta beslutsvägar, där eget ansvar och egen initiativförmåga uppskattas. På företaget är det både högt i tak och ett högt tempo. Huvudkontoret ligger ca 200 meter från Vinslövs tågstation och erbjuder en bekväm pendling till exempelvis Malmö och Lund.


Vi söker en byggtekniker/konstruktör med potential! – Du som söker skall ha en grundläggande byggteknisk utbildning. Vi tror att du har arbetat några år med liknande uppgifter och har grundläggande kunskaper för att kunna arbeta i autocad, Sketchup, Revit etc. samt är van att jobba med olika typer av  beräkningsprogram. Du kan även vara nyutexaminerad och söker ditt första arbete, det viktigaste är att du verkligen brinner för att arbeta med beräknings och konstruktionsarbete.


Skicka in din ansökan här


Eller kontakta Magnus Petersson, VD för mer information. Tel: 044-33 70 71 E-post: mpe@temahallen.com