Projektingenjör inriktning lantbruk/industri

Vi söker projektingenjör med inriktning lantbruk/industri

Gillar du utmaningar? Söker du ett stimulerande och omväxlande arbete? Temahallen söker en person som kommer att vara en viktig kugge i teamet här hos oss på huvudkontoret i Vinslöv.


Vi söker en Ingenjör/Tekniker med potential! För att du skall trivas och utvecklas i din roll, tror vi att du har ett brinnande intresse för byggnadskonstruktioner och byggprocessen i stort. Du har kanske arbetat några år med projektering av byggentreprenader eller andra liknande arbetsuppgifter. Du har god kännedom om boverkets byggregler och övriga byggnormer. Som person är du social och kommunikativ och trivs i ett högt arbetstempo. För att lyckas är det viktigt att du har intresse och ambition att utvecklas och förkovra dig, både på egen hand och genom företaget.


Arbetsuppgifter


Du erbjuds en spännande och utvecklande roll hos ett stabilt och gammalt företag med väl inarbetade relationer. Våra kunder består av såväl lokala som rikstäckande byggare, lantbrukare och övriga kommersiella aktörer.


Som Projektingenjör ansvarar Du för att uppdraget projekteras, konstrueras, granskas och planeras enligt Temahallens kontraktshandlingar.

Ansvara för upprättande och distribution av bygghandlingar och materialinköp till respektive projekt på ett sådant sätt att utlovade leveranstider säkerställs. Serva säljavdelning med handlingar såsom offertskisser, mängdberäkningar mm.


Vi projekterar I Autocad, Sketchup, Revit mfl.


Kvalifikationer


Lämplig utbildningsnivå kan vara Högskoleingenjör inom byggteknik, YH ingenjör eller liknande dokumenterad erfarenhet/utbildningsnivå. Vi ser även att nyexaminerade personer söker.


En härlig miljö Runt omkring dig har du ett antal erfarna personer, både tjänstemän och kollektivanställda som du kommer att få ett gott kunskapsutbyte med.


Temahallen har en platt organisation med korta beslutsvägar där eget ansvar och initiativförmåga uppskattas. På företaget är det både högt i tak och ett högt tempo. Huvudkontoret ligger ca 200 meter från Vinslövs station och erbjuder en bekväm pendling från exempelvis Malmö och Lund.


Vi levererar i Sverige och Danmark.

Distansarbete är vid behov en självklarhet för oss, det viktigaste för oss är att Du är rätt person, inte var du har ditt boende.


Ansökningarna kommer att prövas löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt medarbetare.


Maila ditt CV och ansökan till Magnus Petersson, VD

mpe@temahallen.com

Mob: 076 11 59 412.


Eller ansök via formuläret