PROFIL

TEMAHALLEN AB


Temahallen er et datterselskab af Malmsten AB
med produktionsanlæg og hovedkontor i Vinslöv i det nordlige Skåne.


Temahallen er et datterselskab af Malmsten AB
med produktionsanlæg og hovedkontor i Vinslöv i det nordlige Skåne.

Temahallen har også et regionskontor i Eskilstuna, Karlskoga, i Vara og i Kalmar, samt en agent i Danmark. Vi leverer i Sverige og Danmark. Virksomheden har mere end 30 års erfaring med produktion af stålrammer og salg af komplette stålhaller til et bredt kundegrundlag.


Temahallen sælger komplette byggesæt med vore egne fremstillede stålrammer. Andre materialer såsom vægge, lofter, porte, døre og vinduer osv. køber vi fra de førende leverandører i branchen.
 
Temahallen har et velkendt brand i Sverige, der står for en høj kvalitet på alle komponenter i vores haller. For vores kunder betyder det, at de får en bygning, der klarer klimaets  påvirkning i mange år. Temahallen-mærket er også kendt i landbrugssektoren gennem levering af mere end tusinde rideshaller, maskinhaller og stalde gennem årene.
 
I dag leverer vi dog for det meste forskellige typer industribygninger, og ifølge vores kunder oplever de os som en kompetent, seriøs og fleksibel producent med korte beslutningsveje, som letter byggeprocessen.

Vores principper

 

 

Hos Temahallen drejer det sig ikke om automatiseret stor volumenproduktion af standard stålrammer men om den tilgang til produktionen, som vi mener er rigtig, nemlig mangfoldigheden. I kraft af vore dygtige medarbejdere har vi denne egenskab, da vi har et personale som har mange års erfaring og som kan producere forskellige typer af stålrammer, helt efter kundens behov og ønsker.

 

Vores stålrammer produceres af højkvalitetsstål fra de ledende stålvalseværker i Europa og vi producerer alle typer af stålrammer. Vi kan også beklæde bygningens klimaskærm med alle de forskellige nye typer af materialer, som til stadighed udvikles.

 

Traditionelt har Temahallen arbejdet med trapezformede stålplader som udvendig beklædning på både isolerede og uisolerede bygninger, men i dag findes der mange forskellige og interessante alternativer, som sandwichelementer (pir/pur) skum, betonelementer, etc. Vi kan tilbyde produkter fra alle de ledende leverandører indenfor de forskellige produktområder.

 

Kort sagt er en byggeleverance fra os på Temahallen en garanti for professionalitet og kvalitet, hvilket vi mener skal komme vore kunder til gode.

Vores vision

 

Er at være markedsledende i udviklingen af i stålramme byggerier. Stål bygger en holdbar fremtid.

 

Vi vil være en flexibel leverandør, som forstår og tilgodeser vore kunders ønsker og behov. Og som virksomhed gælder samme værdier for vore medarbejdere.

 

Vi skal være en spændende og flexibel arbejdsplads, som kigger mod fremtiden og dens nye udfordringer. En arbejdsplads med fokus på vore medarbejders helbred og trivsel og på denne måde være en attraktiv arbejdsgiver.


Certificeringer


Hos Temahallen har vi forskellige certificeringer for at give dig som kunde den største tryghed når du handler med Temahallen.


Vi er certificeret indenfor: EN 1090-1, ISO 3834-3 CE/1505, SBS, AAA og CE/1505.

Og vi bygger selvfølgelig efter de danske regler og EU-normer.

SS-EN 1090-1
ISO 3834-3
CE/1505