OM TEMAHALLEN

TEMAHALLEN AB


Temahallen är ett dotterbolag till Malmsten AB

med produktionsanläggning och

huvudkontor i Vinslöv, norra Skåne.


Temahallen har också ett regionkontor i Eskilstuna, Karlskoga, i Vara samt i Kalmar. Vi  levererar i hela Sverige. Inom företaget finns mer än 30 års erfarenhet av tillverkning av stålstommar och försäljning av kompletta stålhallar för olika användningsområden. 
 
Temahallen säljer kompletta byggsatser för byggnader med våra egentillverkade stålstommar. Övrigt material som väggar, tak, portar, dörrar och fönster m.m. köper vi in från ledande kvalitetsföretag i branschen.
 
Temahallen är ett känt varumärke i Sverige som står för lång erfarenhet inom branschen och hög kvalitet på alla ingående komponenter i våra hallar. För våra kunder innebär det att de får en byggnad som står sig väl i många år. Varumärket Temahallen är även känt inom lantbrukssektorn, genom leveranser av mer än tusen ridhallar, maskinhallar, stallbyggnader etc. under årens lopp.
 
Idag levererar vi dock mestadels olika typer av industribyggnader, och enligt våra kunder upplevs vi som en kompetent, seriös och flexibel tillverkare, med korta beslutsvägar, vilket underlättar byggprocessen.

Våra principerPå Temahallen handlar det inte om automatiserad stor volymproduktion av standardramar, utan vår största tillgång är mångsidigheten. Denna egenskap har vi tack vare vår yrkesskickliga personal med lång erfarenhet, som kan tillverka olika typer av stålramar - helt enligt våra kunders önskemål.


Våra stommar tillverkas av stål av högsta kvalitet från de ledande stålverken i Europa och vi tillverkar alla typer av stommar. Vi kan klä in våra byggnader med alla de olika typer av nya material som ständigt utvecklas.


Traditionellt har Temahallen arbetat med trapetskorrugerad plåt på oisolerade och isolerade byggnader, men idag finns det många intressanta alternativ, som sandwichpaneler, betongelement, etc. Vi kan erbjuda produkter från de ledande leverantörerna inom de olika produktområdena.


Kort sagt är en leverans av en byggnad från Temahallen en garanti för yrkeskunnande och kvalitet, vilket kommer våra kunder tillgodo.

Vår vision

 

 

Är att vara drivande och I en ledande ställning I utvecklingen av stålhalls-byggnation, Stål bygger en hållbar framtid.

 

Vi skall vara en flexibel leverantör som förstår och tillgodoser våra kunders behov och önskemål. Som företag skall samma värdering gälla mot våra anställda.

 

Vi skall vara en spännande och flexibel arbetsgivare som blickar mot framtiden och dess utmaningar, en flexibel arbetsgivare med fokus på våra medarbetares trivsel och välbefinnande och på detta sätt vara en attraktiv arbetsgivare.


Våra certifikat

 

Temahallen har flera certifieringar för att ge dig som kund en trygghet vid en affärsuppgörelse med Temahallen.

 

Vi har certifikat på EN 1090-1, ISO 3834-3 CE/1505, SBS, AAA och CE/1505.

 

SS-EN 1090-1
ISO 3834-3
CE/1505

Jobba på Temahallen?