Loading...

Butiks- & bilhallar

Att ge kunden rätt intryck och upplevelse när man kommer till en butik eller bilhall kan vara avgörande om man handlar eller ej. Vi på Temahallen påstår att vi är experter på att få din hall att bli så som du önskar.

Då vi har egen produktion av stålstommen så har vi en flexibilitet utöver det vanliga. Till exempel ska inte en bilhall alla gånger vara standard, utan ska ha stora glaspartier samt modernt utseende. Det ska passa just din verksamhet och kundkategori.

Rätt affärslokal för ändamålet

Vi har byggt mycket bilhallar och affärslokaler vilket gett oss den erfarenhet som ofta krävs när man ska bygga. Vi på Temahallen sätter inga gränser vare sig storlek eller utförande. Många vill idag ha ”platt” tak och flera våningar, eller vill man ha en butikslokal som är i standardutförande.

Det finns förstås olika tak- och väggmaterial, likaså färgval med mera. Allt för att man ska kunna sätta sin egen prägel på sin byggnad. Exempelvis sandwichpaneler, plåtfasad, träpanel och betong, eller varför inte kombinera betong nertill och sandwich överst.

Klimatsmarta och välkomnande butikslokaler

En snygg och representativ entré kan också vara viktig, så varför inte ett entréparti med glas eller annan design. En bygga en affärslokal till er verksamhet ska samtidigt vara praktisk när det gäller ytor i butiken, lager och personalutrymmen. Form, färg och exteriör är något vi tar fram tillsammans genom era idéer och rådgivning från våra erfarna säljare och konstruktörer.

Våra byggnader är klimatsmarta med väggmaterial av sandwichpanel som skapar en modern byggnad som står sig länge. Vi har lång erfarenhet av att bygga affärsbyggnader och är därför en trygg partner genom hela byggprocessen, från idé till färdig affärsbyggnad.

Det är ofta ett stort beslut man ska ta när man ska bygga, därför ska ni kontakta en rådgivare på Temahallen för då är du i trygga händer från första kontakt till färdig byggnad.

Vi ser fram emot att prata med dig.

Här får du din offert

Kundexempel

Se fler nöjda kunder

Tillval

Vi hjälper dig gärna!

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 19 31 05 08

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 44 33 70 54

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 44 33 70 63

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 70 209 54 76

Bra att veta

Välj typ av stålhall

Typer av hallar inom bil- och affärsverksamhet

Kundresan

Vår beprövade process, från avtal till färdig byggnad

Steg 1 – Avtal

Efter samtal med dig som kund om hallens placering, utformning och övriga önskemål får du en offert. När du har accepterat den skickar vi avtalshandlingar för signering.

Steg 2 – Bygglov

Om projektet omfattas av bygglov hjälper vi dig med tillämpliga handlingar för denna process.

Steg 3 – Konstruktion

Projekteringen startar och våra tekniker arbetar fram konstruktionsritningar, dimensionerar och beställer material.

Steg 4 – Produktion

I nästa steg börjar produktionen, efter de produktionsritningar våra tekniker har arbetat fram.

Steg 5 – Leverans plintgrund

Nu monterar grundleverantören plintar och kantbalkar. Även annan typ av grundläggning kan vara aktuellt, exempelvis betongplatta på mark.

Steg 6 – Leverans av övrigt material

I steg 6 kommer allt annat byggmaterial som takåsar, väggreglar, plåt och isolering till byggplatsen.

Steg 7 – Leverans stomme

Nu börjar hallen ta form, Temahallen levererar stommen och montörerna påbörjar montaget.

Steg 8 – Byggnation

Nu är det dags för montering av allt avtalat material. När överenskommet arbete är utfört, all slutdokumentation är framtagen och besiktning är utförd kan hallen tas i bruk.

Läs mer om kundresan

Vi är experter på att få din butik eller bilhall att bli så som du önskar !

Kostnadsfri offert