Just nu söker vi:

Temahallen söker ekonom/controller med placering i Vinslöv.

Gillar du utmaningar? Söker du ett stimulerande och omväxlande arbete? Temahallen söker nu en Ekonom/Controller som kommer att vara en viktig kugge i teamet här hos oss på huvudkontoret i Vinslöv.

I snart 40 år har Temahallen i Vinslöv levererat hallar i Sverige, Danmark och Norge. Allt ifrån lantbruk, industri och lager, till sport- och fritidshallar.  Med egen produktion av stålstommar och genom ett målinriktat arbete mot effektivitet, kvalitet och fokus på kundernas behov, har vi utvecklat ett vinnande koncept för kompletta byggsatser med lång livslängd och för alla ändamål.

Huvudkontoret är beläget i Vinslöv i Skåne, med gångavstånd till stambanan så tar man sig enkelt hit eller så förflyttar man sig snabbt till olika orter i landet.

Som controller arbetar du med ekonomistyrning, sammanställning av ekonomisk information för bolaget, för olika avdelningar och för vår produktion av stålstommar. Tar fram relevanta nyckeltal och prognoser. Du är också delaktig i arbetet med att se till att det finns väl fungerade ekonomiska informationssystem i verksamheten.

I din roll som ekonom gör du månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, momsredovisning med mera.

Du rapporterar till ekonomichefen.

Vi söker en civilekonom eller liknande med erfarenhet av en controllers arbetsuppgifter.

Som person bör du vara kreativ, kritiskt tänkande, serviceorienterad samt ha en god samarbetsförmåga. Vi arbetar i projekt och som sådan ska du kunna samarbeta med alla projektdeltagare som säljare, tekniker, produktionspersonal och montagepersonal.

Du är välkommen med ett personligt brev samt CV till, ato@temahallen.com.

Har du frågor är du välkommen att ringa mig på 044- 33 70 61.

Ekonomichef Ann Tobiasson

 

Är du vår nya medarbetare?

Att jobba på Temahallen innebär att du som anställd är en viktig del i företagets fortsatta utveckling. På Temahallen är laget viktigare än jaget. Varje medarbetare ska alltid känna sig engagerad och vara delaktig för att organisationen ska uppnå sina mål. Tillsammans möter vi dagligen möjligheter och utmaningar tillsammans med våra kunder. Rätt kunskap för arbetsuppgifterna är viktigt, men lika viktigt är social kompetens och en obändig vilja att lösa problem.

Temahallen grundades 1986 och är ett känt varumärke i Sverige. Vi verkar i viss utsträckning även i Norge och Danmark. Temahallen igår i Malmstengruppen. Vårt huvudkontor finns i Vinslöv där vi har vår produktionsanläggning. I Vinslöv tillverkar vi alla stålstommar till våra hallbyggnader.

Arbetsroller som är aktuella på Temahallen är exempelvis

  • Byggteknisk säljare
  • Stålkonstruktör
  • Byggprojektör
  • Svetsare
  • Resemontörer

Lämplig adekvat utbildning är YH-ingenjör, högskoleingenjör eller liknande. Som byggteknisk säljare har du erfarenhet från byggbranschen och det viktigaste är att du kan påvisa att du har säljerfarenhet och kan visa dokumenterade resultat. Som svetsare har du troligen en industriell gymnasieutbildning. Oavsett tjänst så fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Temahallen är en flexibel arbetsplats och hit finns goda tågförbindelser. Likaså har vi en väl utvecklad teknik där del av arbetet kan utföras från bostaden.

Skicka din ansökan inklusive CV till:

Jobba på Temahallen

”Trivs personalen mår företaget bra”

Grunden till ett bra resultat är personal som trivs och känner arbetsglädje.

– Vi har alltid varit måna om att vara en attraktiv arbetsplats med välmående personal, säger Ann Tobiasson som är ekonomi- och personalchef.

Temahallen har i många år erbjudit personalen lösningar och villkor som idag ses som nyskapade på andra företag.

– Ja, vi var tidiga med att inse vilka möjligheter digital teknik och IT ger. Det var många år sedan vi började göra det möjligt för vår personal att sitta hemma och distansarbeta. Vi tycker det är bättre att jobba hemifrån än att sitta på tåg, buss eller bil och transportera sig till och från jobbet.

– Det här är också en mansdominerad bransch men även unga män av idag vill vara föräldralediga och ta hand om sina barn. Då gör vi det lättare för dem att vara hemma och skapa mer fritid tillsammans med sina familjer.

Balansen

Samtidigt gäller det att hitta en balans mellan att jobba hemma och på sin arbetsplats.

– Det är viktigt att vara på sin arbetsplats också för att känna in företagets kultur, värderingar och tänkande. Att förstå både företag och kollegor, helt enkelt.

– Men det handlar om den enskilde personens välmående också, vi vill ju inte att någon ska sitta hemma och må dåligt. Sådana signaler är svåra att fånga via telefon eller genom digitala möten.

Distansarbetet anpassas individuellt utifrån vilken roll man har och hur man är som person.

Distansarbete fungerar ju inte för personalen i svets- och plåtverkstaden, men vi har infört möjligheten till flexibla arbetstider under coronapandemin, för att undvika trängsel på morgonen för de som åker kollektivt och för att undvika trängsel i samband med luncher och fikaraster på arbetsplatsen i Vinslöv. Detta har fungerat väl och vi funderar på om vi ska fortsätta med mer flexibla arbetstider även efter pandemin.

– Man kan inte distansarbeta alla dagar utan någon dag per vecka bör man vara på sin arbetsplats. Dessutom är det inte alla som vill distansarbeta utan föredrar att vara på kontoret fem dagar i veckan, den sociala gemenskapen är också viktig.

Mötesdag

En dag i veckan måste alla vara på kontoret i Vinslöv. Hos oss är det tisdagar som gäller och då är det projektmöte hela dagen.

– Vi jobbar ju i projekt och alla måste vara delaktiga, ha koll och hjälpa varandra för att det ska fungera och för att man ska kunna hitta de lösningar som behövs. På tisdagar stämmer vi av och tar upp allt, från stort till smått.

De som arbetar på Temahallen har också en rad andra förmåner som sjukvårdsförsäkring som ger företräde vid vårdbehov, extra cancervårdsförsäkring, företagshälsovård och friskvård.

– Dessutom har vi roligt här på jobbet och försöker hela tiden hitta på det lilla extra som förgyller vardagen. Vi bildar matlag bland personalen och bjuder på påskmat och sill till midsommar, grillar korv eller åker iväg på någon fysisk aktivitet bowling, bangolf, curling med mera.

Gott rykte

Temahallens generösa personalpolitik och goda rykte som en bra arbetsplats har spridits genom åren och det märks vid nyrekryteringar.

– Vi behöver sällan annonsera utan den som är intresserad av att byta arbete hör av sig till oss. Man vet att vår personal trivs här.

Men kompetent personal är svår att få att flytta till lilla Vinslöv.

– Vi konkurrerar med storstäderna om ingenjörer, konstruktörer och svetsare och då måste vi vara ett intressant och attraktivt alternativ som en bra arbetsgivare. Det är den verklighet vi lever i, säger Ann och sammanfattar sina båda funktioner som personal- och ekonomiansvarig på Temahallen:

– En välmående och engagerad personal skapar en positiv arbetsplats som också påverkar det ekonomiska resultatet.

Temahallen levererar kompletta stålhallar för flexibla lösningar!