• > Om
  • > Jobba på Temahallen

Är du vår nya medarbetare?

Att jobba på Temahallen innebär att du som anställd är

en viktig del i företagets fortsatta utveckling.På Temahallen är laget viktigare än jaget. Varje medarbetare ska alltid känna sig engagerad och vara delaktig för att organisationen ska uppnå sina mål.


Tillsammans möter vi dagligen möjligheter och utmaningar tillsammans med våra kunder. Rätt kunskap för arbetsuppgifterna är viktigt, men lika viktigt är social kompetens och en obändig vilja att lösa problem.


Temahallen grundades 1986 och är ett känt varumärke i Sverige. Vi verkar i viss utsträckning även i Norge och Danmark. Temahallen igår i Malmstengruppen. Vårt huvudkontor finns i Vinslöv där vi har vår produktionsanläggning. I Vinslöv tillverkar vi alla stålstommar till våra hallbyggnader.


Arbetsroller som är aktuella på Temahallen är exempelvis


  • Byggteknisk säljare
  • Stålkonstruktör
  • Byggprojektör
  • Svetsare


Lämplig adekvat utbildning är YH Ingenjör, högskoleingenjör eller liknande. Som byggteknisk säljare har du erfarenhet från byggbranschen och det viktigaste är att du kan påvisa att du har säljerfarenhet och kan visa dokumenterade resultat. Som svetsare har du troligen en industriell gymnasieutbildning.


Oavsett tjänst så fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet.


Temahallen är en flexibel arbetsplats och hit finns goda tågförbindelser. Likaså har vi en väl utvecklad teknik där del av arbetet kan utföras från bostaden.

Välkommen att skicka in din ansökan