Loading...

Lantbrukshallar

Det är stora investeringar som görs när man köper traktorer, skördetröskor, såmaskiner, lastare, spannmålsvagnar, djurtransporter och övriga redskap. Därför är det viktigt att ha dessa under tak när de inte används. Dels för att behålla värdet, dels för att de inte ska gå sönder i onödan.

Dagens lantbruksmaskiner har blivit både större och mer tekniskt avancerade. Detta gör ofta att den ”gamla” maskinhallen blir för liten snabbt. Vi på Temahallen förstår er lantbrukare, därför har vi specialiserat oss på lantbrukshallar. Där vi har fokus på kvalitet och funktion.

Lantbrukshallar med ordentligt utrymme

Temahallen vet vikten av att din maskinhall ska ha mycket utrymme för dina viktiga maskiner. Därför är vår unika egentillverkade stomme otroligt populär bland lantbrukarna. Genom att våra ben på stommen är raka och tar mindre plats får du mer plats för dina maskiner, likaså samlas inte smuts eller annat på samma sätt när du vill hålla rent.

Ska du tippa eller få in maskiner ut mot långsidorna så har vi dessutom högre vägghöjd vid stommarna. Vår stomme är dessutom väldigt omtyckt vid spannmålslager samt annan lagerhållning på grund av våra egenproducerade stålstommar. Så när du ska göra din viktiga investering kring en lantbrukshall så vet du att Temahallen kan skräddarsy just din hall för ditt ändamål.

Temahallen har en gedigen bakgrund inom lantbrukssektorn och har varit aktiva i byggbranschen i över 35 år. Vi började med att sälja stallbyggnader och övergick sedermera till att konstruera skräddarsydda maskinhallar för jordbrukare.

Nöjda lantbrukare i generationer

Med våra egentillverkade unika stålstommar och med mer än 35 års erfarenhet i bagaget besitter vi både genuin kunskap och en svårslagen yrkeskompetens inom stålbyggnation. Vi brinner för det vi gör, samtidigt som vi är väl härdade för utmaningar och aldrig tummar på kvaliteten. Men viktigast av allt, och det som verkligen stålsätter vår position på marknaden, är alla nöjda kunder. Kika gärna på våra tidigare byggprojekt för referenser och inspiration!

Här får du din offert

Kundexempel

Se fler nöjda kunder

Tillval

Vi hjälper dig gärna!

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning, Försäljning & Marknad

  +46 44 33 70 77

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 512 30 13 27

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 44 33 70 54

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 44 33 70 62

Bra att veta

Välj typ av stålhall

Temahallen - Referens Elin Johansson

Bra miljö för djuren

– Temahallen hade full koll på allt och byggde upp hallarna riktigt snabbt. Byggnaderna är gedigna, med snygga detaljer. Ljusinsläppen i perforerad plåt lägger till en extra dimension. Det ger en bra miljö för mina djur.

// Elin Johansson

Typer av hallar inom lantbruk

Kundresan

Vår beprövade process, från avtal till färdig byggnad

Steg 1 – Avtal

Efter samtal med dig som kund om hallens placering, utformning och övriga önskemål får du en offert. När du har accepterat den skickar vi avtalshandlingar för signering.

Steg 2 – Bygglov

Om projektet omfattas av bygglov hjälper vi dig med tillämpliga handlingar för denna process.

Steg 3 – Konstruktion

Projekteringen startar och våra tekniker arbetar fram konstruktionsritningar, dimensionerar och beställer material.

Steg 4 – Produktion

I nästa steg börjar produktionen, efter de produktionsritningar våra tekniker har arbetat fram.

Steg 5 – Leverans plintgrund

Nu monterar grundleverantören plintar och kantbalkar. Även annan typ av grundläggning kan vara aktuellt, exempelvis betongplatta på mark.

Steg 6 – Leverans av övrigt material

I steg 6 kommer allt annat byggmaterial som takåsar, väggreglar, plåt och isolering till byggplatsen.

Steg 7 – Leverans stomme

Nu börjar hallen ta form, Temahallen levererar stommen och montörerna påbörjar montaget.

Steg 8 – Byggnation

Nu är det dags för montering av allt avtalat material. När överenskommet arbete är utfört, all slutdokumentation är framtagen och besiktning är utförd kan hallen tas i bruk.

Läs mer om kundresan

Vi förstår er lantbrukare. Därför har vi specialiserat oss på lantbrukshallar !

Kostnadsfri offert