Referenser

Temahallen konstruerar, producerar och säljer kompletta stålhallar. Med egen tillverkning av stålstommar, erbjuder vi dig som kund en specifik och anpassad byggnad som motsvarar dina förväntningar och behov. Vårt kända varumärke Temahallen står för hög kvalitet på alla ingående komponenter. Inom företaget finns mer än 30 års erfarenhet av tillverkning av stålstommar och försäljning av stålhallar för olika användningsområden.

Så här säger några av våra kunder.

Temahallen - Referens Elin Johansson

Bra miljö för djuren

– Temahallen hade full koll på allt och byggde upp hallarna riktigt snabbt. Byggnaderna är gedigna, med snygga detaljer. Ljusinsläppen i perforerad plåt lägger till en extra dimension. Det ger en bra miljö för mina djur.

// Elin Johansson

Stor produktionsanläggning med unika krav

– Vi har anlitat Temahallen tidigare. De är lätta att jobba med när man går utanför standardramen och levererar i tid. De är väldigt flexibla och anpassar konstruktionerna efter våra behov. Det fungerar alltid jättebra så de fick göra även denna konstruktion.

// Göran Gibrandt

Temahallen - Referens Göran Gibrandt
Temahallen - Referens Nina Södergren

Vi ville ha ett kontorshus som sticker ut

– Vi var nöjda med det projektet. Det fungerade mycket bra, så bra att vi valde att anlita Temahallen när vi nu skulle bygga nytt igen.

// Nina Söderström

Svensktillverkat vägde tungt

– Vi valde Temahallen delvis för att de har en bra takstolskonstruktion. Man slipper fackverkskonstruktionen och vinner utrymme på höjden. Sedan tycker jag personligen att det är mycket snyggare.

// Fredrik Löfgren

Temahallen - Referens Fredrik Löfgren
Temahallen - Referens Tord Jansson

Lyhördheten och engagemanget avgjorde i mitt val av leverantör

– Temahallen är snabba och engagerade. De kom och besökte mig innan jag bestämde mig, de ställde frågor och kom med tips och idéer. De visade ett stort intresse att vilja hjälpa till. Jag hade speciella önskemål om mått och takvinkel vilket inte var några problem att få hos Temahallen.

// Tord Jansson

Temahallen levererar kompletta stålhallar för flexibla lösningar!