Loading...

Industri- & kontorshallar

Vi på Temahallen förstår hur viktigt det är med funktionen och logistiken när det gäller industribyggnader samt kontorsbyggnader. Det ska förstås se representativt ut och man ska som anställd känna en stolthet över sin arbetsplats. Vi vet också att det är viktigt att göra rätt intryck när man har kundbesök och kanske ska göra en stor affär. Genom att bygga en ny anpassad industrihall så kan er produktivitet öka massor, vilket förhoppningsvis sparar pengar för er.

Genom att vi tillverkar våra stålstommar själva så har vi en större flexibilitet än de flesta andra. Så varför inte bygga en unik industribyggnad som sticker ut i mängden.

Kombinerad kontorsdel och industrihall

Många gånger så bygger man en kombinerad hall, där ena delen är kontorsdel och den andradelen är industrihall, här kan vi verkligen hjälpa er att hitta rätt lösning för er.

Vi bygger moderna industrihallar och lokaler för en mängd olika verksamheter med stora fria spännvidder eller ett fåtal invändiga pelare för att kunna utnyttja ytorna. Genom unika materialval och färger så är vi på Temahallen säkra på att vi blir rätt leverantör för er.

Vår kunskap och erfarenheten att uppföra kvalitativa industrilokaler sträcker sig långt tillbaka i tiden, faktiskt över 35 år. Vi har producerat allt från produktionshallar, maskinhallar och verkstäder till mycket fördelaktiga priser. Detta tillsammans med högsta kvalitet och funktion.

Smarta lösningar för kontorsutrymmen

När man bygger en kontorsbyggnad är smarta lösningar för utrymmen ledord för oss. Det ska finnas gott om plats till kontorsplatser och samtidigt vara en trivsam miljö i alla utrymmen såsom kök, konferensrum och toaletter. Även ytor för lager tar vi med oss i planeringen. Ni får en modern byggnad med hög trivsel som står sig många år framöver.

Vår kompetens att bygga kontor och kontorshotell sträcker sig över många år och projekt så du kan känna dig trygg i ditt val med Temahallen som leverantör. Våra erfarna tekniska säljare och konstruktörer hjälper er med rådgivning, planering och kunnande att ta fram en byggnad som passar just er verksamhet.

Med lång erfarenhet av att bygga kontor och kontorshotell är vi en trygg partner genom hela byggprocessen, från idé till färdig kontorsbyggnad.

Här får du din offert

Kundexempel

Se fler nöjda kunder

Tillval

Vi hjälper dig gärna!

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 19 31 05 08

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 512 30 13 27

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 44 33 70 63

 • Temahallen - Ulf Tholander
  Rådgivning & Försäljning

  +46 44 33 70 70

Bra att veta

Välj typ av stålhall

Svensktillverkat vägde tungt

– Vi valde Temahallen delvis för att de har en bra takstolskonstruktion. Man slipper fackverkskonstruktionen och vinner utrymme på höjden. Sedan tycker jag personligen att det är mycket snyggare.

// Fredrik Löfgren

Temahallen - Referens Fredrik Löfgren

Typer av hallar inom industri & kontor

Kundresan

Vår beprövade process, från avtal till färdig byggnad

Steg 1 – Avtal

Efter samtal med dig som kund om hallens placering, utformning och övriga önskemål får du en offert. När du har accepterat den skickar vi avtalshandlingar för signering.

Steg 2 – Bygglov

Om projektet omfattas av bygglov hjälper vi dig med tillämpliga handlingar för denna process.

Steg 3 – Konstruktion

Projekteringen startar och våra tekniker arbetar fram konstruktionsritningar, dimensionerar och beställer material.

Steg 4 – Produktion

I nästa steg börjar produktionen, efter de produktionsritningar våra tekniker har arbetat fram.

Steg 5 – Leverans plintgrund

Nu monterar grundleverantören plintar och kantbalkar. Även annan typ av grundläggning kan vara aktuellt, exempelvis betongplatta på mark.

Steg 6 – Leverans av övrigt material

I steg 6 kommer allt annat byggmaterial som takåsar, väggreglar, plåt och isolering till byggplatsen.

Steg 7 – Leverans stomme

Nu börjar hallen ta form, Temahallen levererar stommen och montörerna påbörjar montaget.

Steg 8 – Byggnation

Nu är det dags för montering av allt avtalat material. När överenskommet arbete är utfört, all slutdokumentation är framtagen och besiktning är utförd kan hallen tas i bruk.

Läs mer om kundresan

Unika industri- och kontorsbyggnader som sticker ut i mängden!

Kostnadsfri offert