Loading...

Sport- & padelhallar

Skräddarsydda och robusta sport- och idrottshallar för alla typer av verksamheter och ändamål. Vi har lång erfarenhet av att projektera och konstruera funktionella och optimerade idrottsanläggningar med noggrant utvalda komponenter och svensktillverkade stålstommar. Med över 30 års erfarenhet, spetskompetens och handplockade underleverantörer ser vi till att ni får en anläggning som lever upp till både era och utövarnas förväntningar.

Egen ramkonstruktion

Genom egen tillverkning av ram- och fackverkskonstruktioner kan vi tillverka sport- och idrottshallar helt utifrån våra kunders önskemål. Vi har utvecklat en egen ramkonstruktion som trots sin slanka utformning står emot alla väderlekar. Vi ställer högsta möjliga krav på ljudmiljö, hållbarhet och mekanisk påverkan. Skräddarsydda sport- och idrottshallar för exempelvis ishockey, konståkning, padel, tennis, innebandy, basket, handboll och badminton.

Padelhall i kostnadseffektiv stålkonstruktion

Ekonomiska och effektiva lösningar för för både stora och små padelhallar. Vi var med i ett tidigt skede av den svenska padelboomen och vet hur man konstruerar en ändamålsenlig och kostnadseffektiv padelhall. Viktiga aspekter att ta hänsyn till vid projektering är exempelvis takhöjd, spelunderlag, planriktningar, luftkonditionering, ljusinsläpp och antalet padelbanor.

Skräddarsydda padelhallar

Vi hjälper er att utforma anläggningen så att det blir bästa tänkbara flöde med entré, omklädningsrum, reception, shop, gemensamhetsutrymmen, eventuell café- och restaurangverksamhet samt utrymningsvägar. Stor flexibilitet vid val av tak- och väggbeklädnad, portar, dörrar och fönster. En padelhall från Temahallen kombinerar noggrant utvalda komponenter med våra egentillverkade stommar för högsta kvalité och hållbarhet. Vi skräddarsyr er padelhall helt utifrån era behov och önskemål.

Här får du din offert

Kundexempel

Se fler nöjda kunder

Tillval

Vi hjälper dig gärna!

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 19 31 05 08

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 512 30 13 27

 • Temahallen - Foto saknas
  Rådgivning & Försäljning

  +46 44 33 70 63

 • Temahallen - Ulf Tholander
  Rådgivning & Försäljning

  +46 44 33 70 70

Bra att veta

Välj typ av stålhall

Typer av hallar inom sport & padel

Kundresan

Vår beprövade process, från avtal till färdig byggnad

Steg 1 – Avtal

Efter samtal med dig som kund om hallens placering, utformning och övriga önskemål får du en offert. När du har accepterat den skickar vi avtalshandlingar för signering.

Steg 2 – Bygglov

Om projektet omfattas av bygglov hjälper vi dig med tillämpliga handlingar för denna process.

Steg 3 – Konstruktion

Projekteringen startar och våra tekniker arbetar fram konstruktionsritningar, dimensionerar och beställer material.

Steg 4 – Produktion

I nästa steg börjar produktionen, efter de produktionsritningar våra tekniker har arbetat fram.

Steg 5 – Leverans plintgrund

Nu monterar grundleverantören plintar och kantbalkar. Även annan typ av grundläggning kan vara aktuellt, exempelvis betongplatta på mark.

Steg 6 – Leverans av övrigt material

I steg 6 kommer allt annat byggmaterial som takåsar, väggreglar, plåt och isolering till byggplatsen.

Steg 7 – Leverans stomme

Nu börjar hallen ta form, Temahallen levererar stommen och montörerna påbörjar montaget.

Steg 8 – Byggnation

Nu är det dags för montering av allt avtalat material. När överenskommet arbete är utfört, all slutdokumentation är framtagen och besiktning är utförd kan hallen tas i bruk.

Läs mer om kundresan

Temahallen skräddarsyr byggnader för sport- och fritidsaktiviteter!

Kostnadsfri offert